BRB Engineering
Кои сме ние

БРБ Инженеринг ЕООД е компания, основана през далечната 1998 г. от екип професионалисти притежаващи повече от три десетилетия опит в областта си.

Към днешна дата предлагаме цялостен спектър в производството на дребни и средногабаритни единични детайли, резервни части и възли за всички браншове на машиностроенето, както и за цели системи по чертежи и разработки на възложителя, механична обработка на метални и пластмасови детайли.

  • повишаване цялостното качество на продуктите;
  • оптимизация на процесите в производството и намаляване на производтсвените разходи;
  • продукция, отговарящи на всички европейски изисквания за защита на околната среда;
  • висока надеждност и качество на изделията.
KNOW-HOW
МЕХАНИЧНИ ОБРАБОТКИ

С помощта на опитните ни служители и създадено ноу-хау, както и с гъвкавото ръководство на фирмата, ориентирано към близък и постоянен контакт с клиентите, бързата реакция към техните изисквания и изискванията на пазара, ние успяхме да се профилираме в областите на мехнаничните обработки – стругови операции на CNC машини, фрезоване, хоризонтални и вертикални обработващи центри с програмно управление, щос, шлайф, зъбонарязване, ерозиране – обемно и нишково, обработка на отливки и заваръчни конструкции, почистване на повърхнини със стъклени перли и пясъкоструене, финишна обработка на детайли, термообработка и галванични покрития, които кооперираме с наши партньори.

BRB Engineering
Сертификати

SYSTEM OF TRANSFERRING THE MARKING OF MATERIALS – Удостоверява наличието на всички необходими процедури и съоръжения, както и компетентен персонал за извършване на пренос на маркировка (плавка).

ISO 9001:2015 – Система за управление на качеството

Партньори
Референции

Това са нашите доверени дългогодишни партньори, с които си сътрудничим вече три десетилетия.